Fotótapéta és poszter

Fotótapéta és poszter

Fedezd fel saját művészi énedet, és dobd fel lakásod falát egy igazán egyedi dekorációval.

Egy egyszerű trükk, hogy optikailag növeld a teret, megmutasd kreativitásod, kifejezd egyéniségedet saját enteriőrben.

Poszterek tekintetében a webáruházak kínálata szinte végtelen. Rengeteg stílus megtalálható az előre gyártott poszterek kínálatában, de a méretek sokszor kötöttek, erre mindenképp érdemes odafigyelni a választás során.

Ha nem találunk megfelelő méretet, vagy teljesen egyedi elképzelést szeretnénk megvalósítani, akkor rendelhetünk teljesen egyedi fotótapétát is, akár saját magunk által készített fotóból is.

Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek ezek a szolgáltatások. Az egyediség mellett a fotótapéták életre keltik a falat, növelik a térérzetet.

Fotótapéták és poszterek minősége nem csak az árát, de a felhelyezését is befolyásolja. Bár gyakran könnyű felhelyezést ígér a kereskedő, sajnos ez mégsem ennyire egyszerű. Pontosan ezért a nyomdák külön felhívják a figyelmet a megrendelés során, hogy garanciát csak az általuk felhelyezett fali dekorációra vállalnak.

A nem megfelelő felrakás végeredmény könnyen hólyagos vagy fényfoltos lehet, de a nem tökéletesek illesztések is elcsúfíthatják az összképet. Utólag sajnos nem minden probléma orvosolható, ezért érdemes inkább szakemberre bízni ezt a feladatot.

Az általam felrakott fotótapétákra és poszterekre garanciát vállalok. (Kivétel a nyomtatási hibákból eredő problémákra!)

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT

+36 30 9602 180

További szolgáltatások