Szobafestés

Szobafestés

Otthonunk színei a végső enteriőr alapját képezik, a festés megadja életterünk harmóniáját, meghatározza lakásunk hangulatát.

A színek életünk fontos részei. Kifejezik egyéniségünket, meghatározzak hangulatunkat. A lakásunk színei mindemellett hátteret adnak bútorainknak, lakberendezési tárgyainknak, így fontos részei az enteriőrnek. A színek kiválasztásának tehát legfontosabb szempontja a saját ízlésünk, elképzelésünk. Persze azért néhány szempontot nem árt figyelembe venni. Például az erősebb, sötét színek könnyen nyomasztóak lehetnek kevésbé világos szobákban, helyiségekben. Ennek ellenére ügyes tervezéssel akár egyetlen fal színezésével drámai hatást érhetünk el. A melyebb színek melegséget kölcsönöznek otthonunknak, és kiemelik bútorainkat.

A festékgyártás folyamatosan fejlődik, évről évre többféle felület festésére nyílik lehetőség. A legújabb innovációknak köszönhetően már műanyag felületeket, csempét, de akár járólapot is lehetséges a megfelelő festékkel színezni, felületkezelni. Mindemellett a dekorfestékek széles választéka is megtalálható a festékboltok polcain. Igyekszem nyomon követni az innovációkat, és megrendelőim számára hasznos tanácsokat adni ezekkel kapcsolatban.

  • Szobafestés
  • Homlokzatfestés
  • Csempe festése
  • Járólap festése

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT

+36 30 9602 180